餐廳: 鮮丼家
資訊:

2024-04-16 282 瀏覽
午飯時間,一個人好簡單咁叫左個午餐D,叉燒烏冬🍜。一路落單,店員已經係到左抱怨右抱怨。話咩部機出唔到單,點做呀。餐廳又接到外賣訂單,5碗外賣。跟住餐廳就出哂啲外賣單啦,堂食個4枱客全部無野食,一齊眼光光咁坐哂係到。講真每個客人lunch hour,都係返工放學時間,個個都趕頭趕命咁食。當然都有客人催促店員,女店員一句:啲單出唔到喎,等多陣啦。我足足等左20分鐘,食物終於嚟啦。嚟左個叉燒拉麵……我叫烏冬,你就比拉麵😅?我要求比返烏冬我🥲女店員晦晦氣氣同廚房講,佢話佢叫烏冬,唔食拉麵喎。貼錢賣難受嘅食店,唔會再食。女店員態度世一差😡😡😡😡😡
午飯時間,一個人好簡單咁叫左個午餐D,叉燒烏冬🍜。
餐廳又接到外賣訂單,5碗外賣。
當然都有客人催促店員,女店員一句:啲單出唔到喎,等多陣啦。
我足足等左20分鐘,食物終於嚟啦。
嚟左個叉燒拉麵……我叫烏冬,你就比拉麵😅?
我要求比返烏冬我🥲
女店員晦晦氣氣同廚房講,佢話佢叫烏冬,唔食拉麵喎。

貼錢賣難受嘅食店,唔會再食。女店員態度世一差😡😡😡😡😡
2024-04-16
20 分鐘 (堂食)
午餐