最近真係入左好多黑店, 食好多餐都勁難食, 有D比人呃嘅感覺, 所以一口氣寫左幾個喊晒口嘅食評! 真係希望唔好再有人瀨野! 咁多間之中, 呢間都算離譜。我不時都會經過滿園, 見佢星期六日都唔會坐滿人. 亦唔會EXPECT太高, 點知....叫一個2人餐、牛助骨王、海鮮餅.首先講個前菜, 我真係未見過一間咁孤寒嘅韓國餐廳. 我無論係HK OR 外國食韓國餐, 2個人去食都會成檯前菜, 起碼都6, 7小碟以上, 會有魷魚、"葉"蟹個D. 但滿園只有4碟, 仲要係D賣相麻麻嘅淹菜、芽菜。二人餐, 份量少得可憐...真係好可憐-- 可以揀3種肉, 每樣只得4,5小塊, 我地叫左魚塊, 個D只係百佳惠康賣緊8.8 二塊嘅鲶魚栁, 只得4小塊, 每塊大約2隻麻雀大, (當場無麻雀咁厚!) 豬栁, 都係得4-5塊, 係吉之島賣30蚊有一大盒(10幾塊)。牛助骨王-- 180蚊, 可惜一D肉味都冇, 我覺得同食茶餐廳個D鬆肉粉牛肉冇咩分別囉。(同行肥仔話一樣比180蚊, 和幸就好好多.)海鮮餅-- 唔夠粉, 過多旦漿, 變左煎旦餅咁, 亦煎得唔香, 無咩海鮮就梗架啦. 完成唔合格!講到呢度, 已經唔係

叫一個2人餐、牛助骨王、海鮮餅.

(同行肥仔話一樣比180蚊, 和幸就好好多.)

講到呢度, 已經唔係錢嘅問題, 如果我係韓國人, 我真係會SHAME OF 滿園!

PS.肥仔話東大門99蚊任食都仲好過佢!