2023-03-04 2813 瀏覽
📍MOYO中環蘇豪鴨巴甸街36號地舖🌕🌕🌕🌕🌑食物🐮KOREAN BEEF YUKHAR TARTARE ($188) 每次喺Menu見到牛肉他他都會忍唔住叫🙈😗呢個他他啲牛肉都幾新鮮,上面配左蛋黃同埋蔥花,而裏面有梨條🍐側邊仲有配脆片,等我哋配住黎食😍個人感覺梨條可以多多少少🙈🐷MOYO BOSSAM (half: $178)呢個出乎意料咁好食!🤩👍原本對呢個冇期待,點知食落啲豬肉有炭燒味,脂肪比例亦都啱啱好😋仲要有泡菜同辣洋蔥配着食,用黎解滯啱啱好😎CARBONARA RICECAKE ($188)呢個就好多餐廳都食到,所以就更突顯得出佢嘅好味🤪年糕軟硬度適中,而且醬汁裏面嘅煙肉都好味😛🍰TRUFFLE CHEESECAKE ($168) 第一次食松露喺面嘅蛋糕!出乎意料幾夾!cake本體好食加上松露有少少鹹呢個組合幾特別😛整體✨整體服務質素我會比好高分!餐點可以叫半份,等我地可以試多少少唔同嘅嘢食😝而且半分嘅量都唔少😚服務員全程會主動斟水俾我哋,同埋都好nice!我同朋友傾耐咗佢哋都完全冇趕客咁👍🏻成個氣氛好好,音樂又唔算大聲🎵會推介朋友情侶嚟🙌🏻總價$738 for 2ppl
📍MOYO
中環蘇豪鴨巴甸街36號地舖

🌕🌕🌕🌕🌑

食物

🐷MOYO BOSSAM (half: $178)

CARBONARA RICECAKE ($188)

🍰TRUFFLE CHEESECAKE ($168)

整體✨

總價
$738 for 2ppl ($369 p.p)
  • MOYO  BOSSAM