2024-06-16
位於屯門市中心嘅Beans餐廳,係一間充滿現代感同埋溫馨氣氛嘅地方首先,黃金蟹肉意粉嘅蟹肉味道鮮美,香濃得令人難以忘懷。而芝士蕃茄pizza嘅餅底焗得香脆,滿滿嘅芝士份量更顯得店家嘅大方。黑松露薯條熱辣辣上桌,陣陣黑松露嘅香氣撲鼻而來,令人食指大動。龍蝦湯嘅味道濃郁又creamy,每一啖都令人感到滿足。不過,西柚薑汁梳打就略顯平凡,缺乏預期中嘅薑味,而且偏甜,需要加水調節。相比之下,荔枝玫瑰茶就清新怡人,飲落去感覺好舒服。儘管價錢稍高,但Beans餐廳嘅環境同服務都係頂級嘅。裝修以木材為主,燈光柔和,營造出一個放鬆嘅用餐環境。侍應員大多數都係充滿活力嘅年輕人,服務效率高,態度友善。無論係慶祝生日或者紀念日,Beans都係一個極佳嘅選擇。