2007-03-02 82 瀏覽
昨天去食, 慶祝朋友生日, 可能星期四無乜人, 所以我7點上到去都坐到卡位, (我走近出面走廊個邊的卡位) 個邊通花牆壁,很多塵, 很污糟 廁所得一格,雖然ok, (但距離乾淨仍有一點距離) 有一陣臭豆腐味, 唔知邊度傳黎。 是晚叫左,1)$58 sushi-都ok,無乜特別2)燒魚-痳痳, 比我想像差少少, 好似屋企個d魚咁3)牛肉鍋-我不太好,可能見佢很多肥油4)十人十色炒飯(哈,這個名我最記得, 夠搞笑, 都唔知點解叫十人十色? 都無十隻色咁多)不喜歡佢加隻生雞蛋係面, 碟飯又唔係熱到可以整熟隻蛋, menu 又無講會落蛋, 而家食生蛋好危險痳,所以我地拿走左隻蛋。 d 飯比較濕, 都ok, 不過黑椒多得滯,有d唔食辣既會頂唔順。5)pizza, 唔記得咩味lu, 好似係有d肉係面, 比較乾身, 我挾起d肉食先係無味的, 要成夠pizza 放入口,靠pizza 裹的沙律汁d 味。6)仲有凡立貝(有d粟米,秀姑,牛油整), d 秀姑同粟米都有d"蕉",苦苦的。最後埋單問個女sales 咩credit card 有discount, 個sales 唸左幾耐, 話我地叫左d 特價su

是晚叫左,
1)$58 sushi-都ok,無乜特別
2)燒魚-痳痳, 比我想像差少少, 好似屋企個d魚咁
3)牛肉鍋-我不太好,可能見佢很多肥油

最後埋單問個女sales 咩credit card 有discount, 個sales 唸左幾耐, 話我地叫左d 特價sushi 所以無..(查實都唔知點解,唔知有無比佢地計錯)

我唸我下次都唔會黎, 我寧願去和民啦~