我和屋企共11人來到食飯吳知系咪因為團購關係,食了四道菜後便停了等了45mins 都未上埋其他菜 屋企人催左好耐都無反應,便同一位肥樓面女人理論,其間佢仲不停推卸責任,仲罵返我地轉頭走的時候,我地打算影低佢地的招牌,肥樓面女人竟然好串咁拎部相機出來,對正我地塊面影返我地,話要影低我地呢班咁的人,仲講粗口,我地叫佢刪都吳肯刪,結果我地搞到要報警,個肥婆先肯刪 之後亦有個廚師佬出來罵我嫲嫲。 好多好難聽的說話,肥樓面女人和廚師佬都好無口德,佢地的態度似系日日都同食客嘈咬,已經嘈到變戰爭格。。。 絕對吳系一間正常餐廳會同食客講的野。
我和屋企共11人來到食飯
吳知系咪因為團購關係,食了四道菜後便停了
等了45mins 都未上埋其他菜

之後亦有個廚師佬出來罵我嫲嫲。
絕對吳系一間正常餐廳會同食客講的野。

龍蝦伊麵
題外話/補充資料: 簡單一句,呢間餐廳真系吳想做生意,食物吳新鮮不得止,好多餸都系無味的,好難食\r\n餐廳嚴重鄙視團購客,但你吳想做咪吳好搞團購,做了但又將不憤情緒表達系食客身上,而且價錢都吳系特別平,只不過和正常價打了九折\r\n我地食客都吳介意俾多少少,起碼吳洗受氣\r\n\r\n買了呢間團購的朋友,請好自為之,吳好以身試菜
2015-03-14
用餐優惠