2024-05-13 312 瀏覽
今朝到鑽石山坐車去澳門,未夠鐘就在這店買腸粉燒賣同飲品。個女職員用個夾夾小枱上面的廁紙掉落垃圾桶,跟住將個夾用滾水淥一淥,隨即想夾燒賣俾我,我話咪住你個夾夾完垃圾,你仲用嚟夾燒賣俾我?點得㗎?女職員話我咪洗咗囉。我話點可以用個夾完垃圾個夾洗一洗就夾燒賣俾我?你自己都唔食啦?女職員即刻攞入廚房再洗一洗,同我講我已經洗咗啦,跟住我話洗咗都冇可能再個夾燒賣俾我,唔該你用簽嚟吉燒賣俾我,女職員好晦氣話我咪洗咗囉,跟住用竹籤拮燒賣俾我,我話你信唔信我拍低條片俾食環署睇啊?女職員好晦氣同我講而家咪用竹籤吉俾你囉。實在太恐怖,我想問如果我用個廁所板洗乾淨然後裝餸俾你哋你哋食唔食?女職員自己唔啱態度惡劣😡😡😡食物味道尚算可以。
女職員自己唔啱態度惡劣😡😡😡
食物味道尚算可以。
2024-05-13
外賣自取
$40 (早餐)