睇youtuber 介紹,見到塊牛扒好正,環境又好特登早3星期上網預約Book 左星期二平日去,到預約時間12點,唔需要等直接可以入去,叫咗一個Pizza同埋牛扒餐 ,兩杯凍檸茶好快兩杯凍檸茶同pizza 尼左食完等咗45分鐘份牛扒仲未尼,我分別搵咗三個侍應叫佢哋跟跟,3個應完我之後都冇咗件事等左1個鐘,我哋再搵人跟單,之後竟然同我講話留漏左單😡😡😡我真係即刻著左今日係平日已經唔係星期六日,場內都唔算爆場,但服務態度竟然可以差成咁,真係超級失望😡我亦都好容忍,已經搵三個侍應幫我跟,都冇人理我就算真係漏單,你可以同我講然後再叫廚房快啲跟,但之前嗰三個侍應完全冇理過我,我見到就算隔尼枱到左20分鐘,都已經有牛扒餐食,我就要等完再等😡價錢又唔係平,咁嘅服務質素,絕對唔會有下次之後,有位侍應為我哋送上兩碗餐湯,我就話我哋冇叫到,佢話係跟餐送其實見到隔尼枱都有湯飲,但我以為佢哋係另外俾錢叫,但原來個餐湯送😡😡佢唔跟個餐湯俾我都冇咁嬲,原來個餐湯要成一個鐘頭10分鐘後先有得飲,真好嬲到爆😡😡最後塊牛扒終於嚟咗,本身我哋都好期待因為真係好肚餓,但塊牛扒煎到勁乾完全冇牛味,真心唔好食今次真係俾錢買難受
睇youtuber 介紹,見到塊牛扒好正,環境又好
特登早3星期上網預約

好快兩杯凍檸茶同pizza 尼左

價錢又唔係平,咁嘅服務質素,絕對唔會有下次

😡😡

今次真係俾錢買難受,絕對絕對絕對唔會有下次

2021-02-02