2024-09-27 1538 瀏覽
本身之前食過一次係尖沙咀店,當時都覺得食物質素ok,又多優惠,所以第一次食完印象都還好。但對上呢次係9月22號,再同朋友係觀塘店食晚餐,食完呢次決定以後都唔會再回頭!當日叫完野食後被告知好多野都已經無哂,算啦唔緊要再叫其他,食物質素都係咁上下啦,不過不失。但最令人不滿係店員啲服務態度,當晚已經唔係爆場,我諗加埋我地全場唔超過五枱。但啲店員就好似好忙咁,想要拎隻碗要叫起碼三次,更加唔好希望佢會主動幫你加茶,都同樣起碼要叫幾次先會理你。到9點3,店員話要埋單先,ok都理解,埋完單後5分鐘,又主動諗住叫店員幫手加茶,店員竟然同我地講:個茶壺已經洗左。我地當下真係唔識反應咁望住佢,跟住佢就走左。我地唯有都快快手食埋兩啖起身走。(一邊食一邊隔離有人拖地都廢事講)成餐飯簡直係「日本餐價錢,茶記質素」真係大開眼界。
成餐飯簡直係「日本餐價錢,茶記質素」真係大開眼界。