2024-05-10 134 瀏覽
呢間小食掂我已幫襯超過三次以上我才會寫上食評✍🏻,每次食啲食物都可以保持高質素難得👍🏻,真正用心去做食物💗,真係會食得出嚟、我工作位置在九龍塘,平時午飯時間一係要行到落去九龍城、一係附近得一兩間普通到不得了茶餐廳選擇🤢,第一次幫襯呢間小店我心諗唔係呀,呢啲地方小食店會蝕個啵🤔,就試買咗返公司食,佢哋嗰個兩溝魚肉碗仔翅👍🏻,食得出係冇味精嘅(因為我係味精過敏),用料落本竟然有竹笙,佢個咖喱陳皮魚蛋…..嘩….真係超正😋,我公司個秘書仔已俾咗個世一魚蛋俾佢、魚肉燒賣,我從來唔鍾意食,但呢度啲燒賣加上佢哋自己做嘅XO醬= 無敵💗,仲有佢哋嗰啲滷味、係新鮮製作,自己做滷味自己串、佢哋啲芥辣醬係自家調製超級好味,唔係買現成返嚟賣,現在已經成為我下午茶或home party必備伴酒之一🤟🏻🤟🏻,同埋原來個老闆有潔癖,唔怪之得佢間小食店咁鬼乾淨🤣🤣🤣
2024-05-03
5 分鐘 (外賣自取)
  • 辣陳皮魚蛋
  • XO醬魚肉燒賣