之前喺佐敦食過好正🤤係由法國藍帶廚師料理Tera嘅旗下品牌💕禪 Zen by Tera打主打白咖哩烏冬&刨冰🍧今晚好肚餓兩個人點咗一個飯同烏冬😆加$28轉套餐 有沙律加嘢飲🤟🏻日式照燒雞扒白咖喱烏冬 $108可以免費轉自家制香濃番茄湯🍅茄湯超濃郁!飲完都唔會口渴🥰下次會想試埋白咖喱烏冬🙈佢上面有薯蓉忌廉🤤感覺好正🤟🏻烏冬係讚岐烏冬!煙韌有口感💕雞扒燒得超好食!照燒汁甜甜地👍🏻 雞肉咬落好juicy🤤如果再大嚿啲就好🤩日式豚肉月見蛋丼飯 $118超好食嘅丼飯🤤推薦推薦!蛋汁撈埋炙燒豚肉😍豚肉肥瘦均勻,唔會燒到好乾,有5大塊,送飯一流!啲飯係日本珍珠米,軟硬度煮得剛好👍🏻個汁調味都剛好,整體好滿意🤤飲品方面試咗 紫薯鮮奶 同 抹茶鮮奶個人覺得紫薯比較出色,紫薯味好香濃🥳抹茶對我呢個抹茶控嚟講唔太夠~奶香較突出,如果唔鍾意茶味太濃,咁就應該啱啱好🙈最後當然唔少得甜品🥰伯爵奶凍$58奶凍超濃伯爵茶味!唔會好甜👍🏻質感好滑鍾意伯爵茶味嘅朋友唔好錯過😍

打主打白咖哩烏冬&刨冰🍧今晚好肚餓
兩個人點咗一個飯同烏冬😆
加$28轉套餐 有沙律加嘢飲🤟🏻

日式照燒雞扒白咖喱烏冬 $108
雞肉咬落好juicy🤤如果再大嚿啲就好🤩

日式豚肉月見蛋丼飯 $118
超好食嘅丼飯🤤推薦推薦!

飲品方面試咗 紫薯鮮奶 同 抹茶鮮奶
個人覺得紫薯比較出色,紫薯味好香濃🥳

最後當然唔少得甜品🥰伯爵奶凍$58
奶凍超濃伯爵茶味!唔會好甜👍🏻質感好滑