2022-03-18
前排週年紀念,同老公去咗沙田廣場,行下行下見到呢間”滷川長”滷味外賣店, 心思思想食,入去睇下有咩賣🥰好多款都有得賣,而且透明玻璃櫃擺好哂一盤盤嘅滷味, 亦有預先包裝好嘅,任您揀🥳🥳呢間店係日日新鮮製造😍😍完全❌無添加❌防腐劑❌無色素, 即造即日,仲有必試推介-半隻口水雞😍其實除了有川味即食小食外,仲有一開就煮得嘅煮食底料醬, 想喺屋企整,都完全無難度呀, 啱晒我呢啲無飯煮婦😂😂就同老公揀返幾款番屋企先我就揀咗滷水豬踭,夫妻肺片,回味腎片同辣椒油😍 滷水豬踭大大隻,好入味,口感一流,夫妻肺片,辣辣地, 牛腱牛肚等切片份量十足👍🏻勁有川辣風味,回味腎片,比我想像中辣,而且係慢慢滲出來,腎片夠爽口, 夠晒風味🥰💕所有食物以膠盒密封包裝, 夠晒衛生🙆🏻♀️麻辣滷水系列係用上佢哋自家研發麻辣醬汁製作, 四川風味👍🏻👍🏻食物以膠盒密封包裝, 方便衛生, 存放方便👍🏻。麻辣滷水系列用上自家研發麻辣醬汁製作, 四川風味🌶, 辣得好過癮!