2018-08-25 1097 瀏覽
不經不覺已經第三次幫襯呢間餐廳, 除咗佢食物,環境ok, 坦白講 ,其實最主要嘅原因係因為佢有儲里數。所以重複嘅嘢就唔想多講喇, 今次叫新嘢 parma ham pizza, 很有驚喜, pizza底很香脆, 材料很充足,好食。芝士肉醬焗薯,正常好食。豬肋骨, 只係覺得個汁唔夠好味, 同埋覺得焗到個汁很乾身, 但係個汁 就係個靈魂, 影響了豬肋骨嘅整體 味道。黑松露risotto, 呢個黑松露聞上去嘅香味弱咗少少, 食落去 都係有好香嘅黑松露味, 所以都係好食。題外話, 相信呢篇正面食評 會比較容易刊登, 而家喺openrice刊登負面食評 原來唔係咁易。 大家睇食評要衡量一下啦。

芝士肉醬焗薯,正常好食。

2018-08-20