近排多咗好多兩餸飯嘅舖頭,呢間權發小廚日日都超級多人排隊買飯,平日去到五點幾已經排長龍到打蛇餅,真心冇誇張,見着佢啲小炒一盤一盤咁拎出嚟,咁多人買應該好新鮮!問咗店員每日最多人叫嘅係生炒骨,黑醋骨,仲有椒鹽蝦!(識問一定要問佢哋🤭想買嘅話記得去入邊收銀處買飛先,再排隊叫餸啊!兩餸飯$35,三餸飯$45,淨餸$45一盒,可以揀兩個餸!🍴招牌生炒骨 (7/10)等咗15分鐘先有嘅生炒骨,生炒骨炸咗,每舊都包滿酸甜醬,調味幾好食,但好似炸得太乾,肉質就一般,招牌嚟講有啲失望😂🍴⭐️黑醋骨 (8.5/10)冇諗過呢個幾好食,酸酸甜甜,調味啱啱好,排骨肉質幾好,個肉都彈牙,真心覺得呢個最好食!🍴⭐️川式回鍋肉 (8/10)雖然凍咗,回鍋肉同埋椰菜炒得好香辣,超級好送飯!🍴炸鯪魚球 (6/10)凍咗已經唔脆,鯪魚球真材實料,口感比較實心,偏硬咗少少,有純鯪魚肉嘅感覺,但有啲鞋口,一般般😂🍴椒鹽蝦 (3/10)雖然有好多隻蝦,但蝦肉係凍蝦,啲肉好梅,調味係正常嘅😂推薦指數: 7.5/10$45嘅價錢,餸菜都塞到好滿,比起一般茶餐廳小炒好食同抵食,起碼有兩個餸可以揀,小炒都好有鑊氣,建議大家叫炒嘅肉類比較

🍴招牌生炒骨 (7/10)

🍴⭐️黑醋骨 (8.5/10)

🍴⭐️川式回鍋肉 (8/10)
雖然凍咗,回鍋肉同埋椰菜炒得好香辣,超級好送飯!

🍴炸鯪魚球 (6/10)

🍴椒鹽蝦 (3/10)
雖然有好多隻蝦,但蝦肉係凍蝦,啲肉好梅,調味係正常嘅😂

推薦指數: 7.5/10
$45嘅價錢,餸菜都塞到好滿,比起一般茶餐廳小炒好食同抵食,起碼有兩個餸可以揀,小炒都好有鑊氣,建議大家叫炒嘅肉類比較好食,炸嘢都一般般,呢個價錢冇得要求太高,都食得過,買返屋企加餸都可以!
見到如果係兩餸飯嘅話份量都好多,一盒飯可以兩個人食咁就真心好抵食嘅🤭