2022-06-17 121 瀏覽
早兩日晏就同朋友仔去旺角行完街街諗住搵野食, 係TOP遊左陣發現食間泰國fusion 餐廳🙈於是同朋友仔決定試下佢先因為個陣已經過左lunch hour, 所以唔洗等位就已經即刻可以入座🥹而我地兩個今次就叫左傳說中好多人都叫既啖啖蟹肉擔擔飯🤤而個飯真係冇改錯名! 真係勁多蟹肉! 超鮮甜💕而個飯亦都真係好有擔擔面既香味, 佢既花生醬味加埋微辣微辣既口味, 為味覺帶嚟小小衝擊😍😍再加埋啲蟹子同花生碎, 即刻無論口感定層次感都得到升華🥰真係啖啖滿足蟹肉擔擔好食飯😌另外我地仲叫左個冬陰公大蝦pizza🍕而個pizza都冇令我地失望🥹批薄香脆! 真材實料😙上面真係有好多大蝦, 加埋開胃既冬陰公味醬料, 令人忍唔住一塊接一塊咁食過不停🤓🤓
啖啖蟹肉擔擔飯

冬陰公大蝦pizza