2023-07-11
食評:1) 記得抺嘴呀墨汁卡邦尼配香煎帶子 $138帶子嫩滑,意粉屬硬身D嘅質感,每條都裹滿墨汁,好creamy~食完真係要記得抺嘴XD2) 黃咖喱軟殼蟹比薩 $168Pizza正中間有原隻軟殼蟹,超足料,食落脆卜卜^^黃咖喱同pizza亦都好夾,就好似平時係泰國餐廳食黃咖喱雞配法包嘅感覺,只係法包轉咗做pizza,同樣惹味~3) 士多啤梨玄米奶昔 $58比起玄米味,士多啤梨嘅味道更濃,酸酸地好開胃。賣相靚之餘,奶昔亦打得好smooth!4) 蕃薯紫薯話梅奶昔 $58呢款奶昔飲落好香紫薯味,如果你平時都好鐘意紫薯product,佢一定岩曬你!飲飲下又會有淡淡嘅話梅味,味道非常特別。5) 如果沒有窩夫我會很寂寞(朱古力、芝士奶蓋、奧利奧碎、麻糬) $128甜品非常出色,即叫即整,窩夫同雪糕真係永遠的絕配XD最驚喜係窩夫入面有麻糬,煙韌控大愛!
1) 記得抺嘴呀墨汁卡邦尼配香煎帶子 $138
2) 黃咖喱軟殼蟹比薩 $168