2024-08-25
九龍城必食泰國餐廳,我一定推薦呢間,樣樣食物都好味又夠多款,真係好吸引❤️香葉肉碎炸蝦膠皮蛋😳第一次叫黎食,真係滿足晒我三個願望,重點係個皮蛋係流心的,蝦膠又彈牙,口感層次極豐富🫡泰式燒牛仔骨😳好味道👅不得之了,又香又惹味,重要有4塊,好抵食🤩再黎個串燒拼盤B😍勁多款 雞全翼(1串),地道燒臘腸(1串),豬(1串),牛(1串)雞(1串)同雞腎(1串),調味好味🤤仲有個沙嗲醬,簡直係加分位😋額外叫多串珍寶腸,啖啖肉😛黃咖喱海鮮配泰式蒜茸包😚簡直係絕配,缺一不可🫡而且個黃咖喱海鮮非常豐富,又有青口又有帶子又有魷魚,仲有啲蔬菜薯仔添😘最後嚟多個泰式鐵板蠔餅❤️超級無敵多蠔仔,真係每一啖都有,個蛋又鬆又酥脆,一齊食真係不得了❣️