2022-09-05 27 瀏覽
某一日放工想chill chill就係尖東random揀一間靚靚餐廳,佢地嘅drink menu非常特別,有藝術感之餘好啱打卡!🤩嘢食種類都好多元化,有泰式、日式、西式。因為我哋唔太餓,所以叫左小食share😋海鮮拼盤🐙凍盤好啱炎炎夏日食,包括有法式煙燻鱔、凍鮑魚、黑松露油浸八爪魚,煙燻鱔好特別,唔腥而且好香煙燻味。但個人比較鍾意凍鮑魚,點埋泰色酸辣汁一齊食好開胃💥黃咖哩虎蝦烤薄餅🥘好厚肉又大隻嘅虎蝦,爽口彈牙,仲貼心地去腸開背,食落方便,薄餅同咖哩實在係perfect match🫓泰式沙嗲🍗有豬同雞揀,各一半(食左一串先記得影😹),細細串好香口,肉質唔會柴,不過份量略為少左dd😮‍💨唔夠喉!Diamond Black🌱荔枝+班蘭,清甜易入口,仲有少少泰國風情,啱晒配d小食😻Woman Perfume🍹烏龍茶Gin + 🥭+ 🍋,好refreshing之餘上面嘅泡泡有茶味🍵Overall special cocktails好啱女仔飲,易入口偏甜少少,但staff好好咁會為你介紹/tailor made適合個人口味嘅酒🥂

海鮮拼盤🐙
但個人比較鍾意凍鮑魚,點埋泰色酸辣汁一齊食好開胃💥

黃咖哩虎蝦烤薄餅🥘
好厚肉又大隻嘅虎蝦,爽口彈牙,仲貼心地去腸開背,食落方便,
薄餅同咖哩實在係perfect match🫓

泰式沙嗲🍗

Diamond Black🌱
荔枝+班蘭,清甜易入口,仲有少少泰國風情,啱晒配d小食😻

Woman Perfume🍹