2018-09-06 616 瀏覽
個FD上次話馬鞍山游泳池旁邊有間西餐唔錯所以夜晚去試下,睇睇個餐牌都幾多野食一個人唔知食咩好就叫左個沙津同黑椒西冷5成熟。個沙津D菜同好新鮮 D煙三文魚包到成個花咁非常靚 食落都好好味。西冷扒我叫5成但出黎都有6,7成,不過都OK既 個人覺得唔洗咁熟我都係鐘意食5成拎上枱時仲保有牛的肉汁牛肉軟身亦不會多根,可能我好彩,塊排的脂肪分佈得好平均,所以啖啖都好juice。 不過個意粉就有少少失望 因為個意粉乜味。但個蕃茄同個黑椒汁就好有水準。個芝士炸雞,芝士和雞肉非常夾雞肉嫩滑多汁,真心係好食嘅,芝士非常香口而且經過烤一烤, 肉嫩滑juicy, 皮脆香脆但唔乾,雞翼皮脆個身竟然都可以咁嫩口,好滑身,非常好!芝士味幾特別幾香口,好新鮮配搭。仲份量好多TIM個湯黎到我個人覺得淡左少少,但個包就好鬆軟。洋蔥汁肉眼6成熟, 都幾大塊幾厚身個汁都唔錯意粉都幾好味。如果下次黎我會食埋另外果幾種炸雞。
一個人唔知食咩好就叫左個沙津同黑椒西冷5成熟。

但個蕃茄同個黑椒汁就好有水準。

個湯黎到我個人覺得淡左少少,但個包就好鬆軟。
洋蔥汁肉眼6成熟, 都幾大塊幾厚身個汁都唔錯意粉都幾好味。
如果下次黎我會食埋另外果幾種炸雞。
2017-10-18