2008-06-06 57 瀏覽
推介呢度既洋蔥包($12)真係好好味..佢仲有好多材料任你搭!我試過吞拿魚配蕃茄..加埋又熱又軟既洋蔥包,真係好香.好味另外一次.想試炒蛋配吞拿魚.點知佢俾錯左炒蛋配茄汁焗豆我..因為外賣既關係,我又唔想煩所以冇換到..不過呢個就遜色好多喇..茄汁焗豆搞到個包濕立立..冇左洋蔥既香味!而且炒蛋又唔滑.冇蛋汁.呢個組合唔得..唔會再試~仲有呢度既飛碟($12)係 第二好味.一樣又係任你揀2種材料..我試左芝士加磨菇..一咬落去有好多芝士.加埋磨菇真係好match.推!!!(不過為一唔好係都幾多油.我見到包住飛碟果張紙巾.油到變左透明!)另外試過呢度既朱古力班戟($13)走牛油..呢個普通左d~只係響熱香餅上面搽一層薄薄地既朱古力醬..而且d朱古力醬好濕好稀.又冇朱古力味..好彩熱香餅整得都ok.唔係難食囉.可試可唔試!另外呢度有得幫人做派對到會嫁.有需要可以打電話去問下~
我試過吞拿魚配蕃茄..加埋又熱又軟既洋蔥包,真係好香.好味

因為外賣既關係,我又唔想煩所以冇換到..
而且炒蛋又唔滑.冇蛋汁.呢個組合唔得..唔會再試~

另外試過呢度既朱古力班戟($13)走牛油..呢個普通左d~
只係響熱香餅上面搽一層薄薄地既朱古力醬..
而且d朱古力醬好濕好稀.又冇朱古力味..
好彩熱香餅整得都ok.唔係難食囉.可試可唔試!

另外呢度有得幫人做派對到會嫁.有需要可以打電話去問下~
  • 洋蔥包
  • 飛碟