2021-07-29
呢種兩層式的餐廳⋯ 應該好少見嘅⋯ 啲人不停咁轉⋯ 但又唔會令你覺得有擠逼感⋯ 三個人⋯ 可以坐一張大木桌啊!!仲要好大張嫁正啊正啊!係我面前仲有密密麻麻嘅柴犬⋯ 啊⋯ 望住佢哋,都無食到花生添呢個大飯堂最正係⋯ 有一班廚師係度忙碌地出餐,佢哋勤快的氣氛,會帶動你精神爽利地只想好好食飯,然後就出去同呢個火辣辣嘅夏日正面交峰!感覺好似無店員招呼你咁⋯ 但佢嘅又會係啱啱好嘅時候出現,如食好咗,唔想啲餐具阻住傾計時,佢哋就會自動出現收走咗鐘意佢哋嘅定食,特別係「京蔥味噌豬扒」,切到一口大小,擺到整整齊齊咁,真係好開心,啲飯仲份量滿滿的,又有配菜~ 而且價錢又適中,啱晒鐘意食日式定食嘅你!另外,一小碗的南蠻漬洋蔥,實不相滿,我係出於好奇心先Order 的~ 無諗過原粒蒜頭,酸酸甜甜的,真係食到我唔想停,好想叫多碗白飯啊唔知道⋯ 可唔可以推介俾仲鐘意食咸魚的大爺們呢?食飽⋯ 係時候出發,迎接夏天嚕!
啲人不停咁轉⋯ 但又唔會令你覺得有擠逼感⋯
三個人⋯ 可以坐一張大木桌啊!!仲要好大張嫁正啊正啊!
京蔥檸檬味噌豬扒定食
南蠻漬洋蔥
炸牛肉可樂餅與柚子醋沙律
蛙魚茶清
唔知道⋯ 可唔可以推介俾仲鐘意食咸魚的大爺們呢?
食飽⋯ 係時候出發,迎接夏天嚕!