2018-09-18 260 瀏覽
今次係第二次光顧魷味,係為左佢個麥香流心車輪餅而返黎!自己本身住得離葵廣比較遠所以好少黎,所以真係好好味!好好味!好好味!重要事情要講三遍- 麥香流心車輪餅 $12車輪餅表面有動物既圖案 幾可愛 夠晒誠意。車輪餅皮剛剛好,唔厚,所以唔會覺得好似食緊啖啖麵團既感覺,鬆軟得黎又唔會癡晒牙,蛋香亦十足,表面小小脆,口感十分好。中間係「真」流心,一咬開d醬就洶湧而出,食到有d狼狽😂,其實我唔知麥香應該係咩味,但係呢個餡係甜甜地,好似係麥芽糖mix奶黃後既味道,唔知咩味,總之好好味啦😋😋食過兩次都仲想再encore! 可以話係我食過最好味既車輪餅。除此之外我地仲嗌多左樣小食,因為好似幾受歡迎- 邪惡拉芝玉子燒(蟹肉)$28玉子燒好大條,唔記得影埋入面,掛住食🙈入面真係可以拉到芝,蛋又夠厚,同埋好足料好多蟹肉,性價比好高下次去一定會再食!

- 麥香流心車輪餅 $12

車輪餅表面有動物既圖案 幾可愛 夠晒誠意。

除此之外我地仲嗌多左樣小食,因為好似幾受歡迎

- 邪惡拉芝玉子燒(蟹肉)$28

下次去一定會再食!

• 邪惡玉子燒
  • 車輪餅