2016-05-25 1744 瀏覽
之前係ig見到呢間餐廳唔錯,所以同朋友就試下,體會「女人的浪漫」叫左個 二人晚餐,頭盤有番茄牛油果醬鮮蝦沙律,個sauce幾開胃。跟住就有個黑松露野菌忌廉湯連香草包,湯非常好!好香黑松露味,飲落啖啖野菌。將包浸落去食幾matchMain course有肉眼扒配牛肝菌燒汁同波士頓龍蝦意粉 (唔洗揀,直接2款比哂) 牛扒非常好,好大塊又厚烤得好香,個汁好入味! 意粉就不過不失,但味蕾早已比牛扒搶早哂dessert 就限定左咩款,但可以加錢換其他。我就無轉,呢日係blueberry cheese cake,餅底幾脆,仲有粒粒藍莓肉。同fd每人一杯cocktail (happy hour叫cocktail買一送一) 所以就叫左杯whiskey Sour服務都唔錯,侍應好有禮貌。不斷幫你斟水,一食完就幫你收碟。一餐好滿足嘅西餐,環境好好。整個餐廳比人有浪漫格調,適合情侶享受燭光晚餐。有提供長枱,一大班朋友食飯飲酒都唔錯

蕃茄牛油果醬鮮蝦沙律
黑松露野菌忌廉湯
烤特級新西蘭肉眼牛排
波士頓龍蝦紫茄蓉意粉
blueberry cheese cake
whiskey Sour
服務都唔錯,侍應好有禮貌。不斷幫你斟水,一食完就幫你收碟。

2016-05-24
黑松露野菌忌廉湯