2018-05-29 1053 瀏覽
原本約左朋友一齊食飯,點知被放飛機,無辦法啦,咁就變左我地嘅二人世界,撐下枱腳浪漫下啦~呢間Food Lab外面睇環境高尚,燈光暗暗地,好有情調,適合拍拖黎。點知入到去見到佢外面原來有個小小遊樂場,除左適合情侶黎,都好適合一家大細黎呢度食飯,俾小朋友玩下,唔錯。我地叫左個超級至尊薄餅,賣相好吸引,有青椒、蘑菇、大大塊辣肉腸、洋蔥,口感豐富,但味道偏鹹。個餅底鬆厚,軟軟地好新鮮,如果底部再焗耐少少,再香脆d應該會更好食。豬最鍾意食滿滿芝士嘅pizza,呢個絕對滿足到豬對芝士嘅慾望。仲叫左個什錦海鮮意大利飯,一個圓形砌得靚靚嘅意大利飯放喺碟的嘅中間,上面放左青口,帶子同大蝦。帶子嘅味道洽到好處,唔會太硬而且可口。就算份量唔多,都好有飽肚嘅感覺。而飯粒吸滿左海鮮湯汁,香濃美味。配埋切碎嘅翠肉瓜,增加口感亦冇咁濟,好食。服務方面都唔錯,waiter成日幫我地加水,招呼週到又有禮貌

超級至尊薄餅

什錦海鮮意大利飯