2020-04-05 27 瀏覽
最近疫情嚴重,已經太耐無出街食晚飯,今晚同男朋友撐枱腳,緊係搵啲浪漫少少嘅餐廳呢度防疫功夫做到足,食飯都安心少少環境有酒吧感覺,藍色嘅燈光效果同枱上嘅燈互相呼應,十分浪漫餐廳嘅晚市套餐都抵食,有湯、前菜、主菜、水果茶&雲糕前菜:和風玉子燒 配 帶子刺身沙律帶子鮮甜可口,沾上新鮮磨成嘅芥末,十分滋味!鮮蝦十分新鮮,肉質彈牙,而甜甜嘅玉子燒十分香蛋味,不錯水果茶:百香果檸檬荔枝茶非常清新嘅口味,荔枝嘅香甜配上百香果同檸檬嘅酸甜香,飲落非常開胃,正!主菜:岩石法式燒羊架大大塊嘅羊架,食落非常鮮嫩多汁,肉厚而且火候剛好,羊味十足!十分好食!食到口水流另外仲有個小食:西班牙香腸拼骨肉腸 $68份量十足,西班牙香腸外皮香脆肉味非常濃,而骨肉腸多咗黑椒香草嘅味道,肉質較多汁,兩隻腸都非常好食,要我揀我會揀西班牙香腸~因為香口脆嘅外皮太吸引!

呢度防疫功夫做到足,食飯都安心少少

環境有酒吧感覺,藍色嘅燈光效果同枱上嘅燈互相呼應,十分浪漫

餐廳嘅晚市套餐都抵食,有湯、前菜、主菜、水果茶&雲糕

前菜:
和風玉子燒 配 帶子刺身沙律