2008-08-14
薯片小姐最近食咗間新餐廰, 佢覺得唔錯, 介紹我和朋友一試.食物: 4分Set Lunch $110一位頭盤: 南瓜湯 or 沙律, ok.主菜 : 我食 鮮蝦意粉, 薯片小姐叫咗鵝肝長通粉, 朋友吃燴牛尾. 勁大碟, 沒有賣相, 但味道不錯. (+20) 甜品: 藍莓芝士餅. 勁大件, 唔會太甜, 好食! 環境 :3分全部滿座服務: 2 分成間舖只有兩waitress, 一大一小。 一個好似暑期工,係好有禮貎,但乜都唔知,問佢today special 係乜,來來回回,等咗10分鐘先話你知。差唔多食完主菜,問個大waitress "COFFEE OR TEA?" 佢答"COFFEE ANDTEA", 埋單先知甜品要+20,鬼唔知加錢可以COFFEE AND TEA, 我覺得唔多老實. 衛生 3 分未如之前的食評家講得咁差,但如果話自己係法國菜,乜乜專門店,似乎應該乾淨D。抵食 2分埋單每人140, 只計食物係抵食的, 我會俾個笑臉, 不過服務真係麻麻地, 食完唔多暢快,所以只能俾個OK, 實在 浪費了厨師的心機.
食物: 4分
Set Lunch $110一位
頭盤: 南瓜湯 or 沙律, ok.
環境 :3分
全部滿座
服務: 2 分
成間舖只有兩waitress, 一大一小。
衛生 3 分
抵食 2分