2024-08-25 892 瀏覽
今日去咗Aprinara 食海南雞飯,真係好滿意!🍗一入到去,餐廳環境好舒適,裝修簡約,令人感到放鬆 😌。服務員好有禮貌,帶住笑容招呼,令人感覺賓至如歸 🤗。講返主角海南雞飯,賣相已經好吸引。雞肉色澤金黃,啲皮滑溜溜,肉質非常嫩滑,每一啖都充滿肉汁,真係不得了 😋。飯亦都煮得好好,粒粒分明,帶有淡淡嘅雞油香味,令人食指大動 🍚。醬汁方面,佢有提供兩款:辣椒醬同黑醬油。辣椒醬帶少少辣味,正好提升雞肉嘅味道 🌶️;而黑醬油濃郁芳香,配埋飯食一流!🥢仲有一碗清香嘅雞湯,湯底清甜,飲落去好暖胃 🥣。呢個套餐對於一個海南雞飯愛好者嚟講,真係完美!整體而言,Aprinara 嘅海南雞飯真係好正,無論係味道、質素定係服務都一流。價錢亦合理,性價比相當高 💰。下次一定會再嚟試多啲其他菜式!👍
今日去咗Aprinara 食海南雞飯,真係好滿意!🍗