2017-08-19 272 瀏覽
海厨呢間餐廳既食材可説是非常非常的新鮮,不論是海鮮或肉類都十分好吃,大讚我特別想在這裏讚賞用來點刺身既醬料,呢個汁入面有柚子既味道,感覺同d刺身好夾,有呢個汁之後更加可以吾用Wasabi添除此之外,我個人非常喜歡食呢道既雞泡魚乾。呢度嘅雞泡魚乾比起出邊嘅更厚,非常好另外,呢間餐廳有一樣好好味既甜品-雪葩。分別有蘋果味丶柚子味等。順帶一提,呢間餐廳既主廚對烹飪好有熱誠,所以煮出來既食物都好好食。最後,我真係好希望大家去捧場,呢間既位置有d靜,真係要靠大家一傳十 十傳百咁傳出去,我真心希望呢間餐廳可以比更多人認識,能夠比更多人去食到真真正正既好餐廳,感受得到廚師們對烹飪既熱誠,讓大家能夠品嘗到名副其實既好食物