2022-10-11
🔹尖沙咀// Ozone🔹人均約$260🔹▫️Cocktail $160-170佢分開兩本書仔既menu,一本係金木水火土主題Cocktail我嗌咗四杯🤣 味道都唔錯 特別推介wood果杯幾好☺️酒味好香濃~metal 果杯比較酒精低啲🤔🔹好飽評語環境方面,一入到酒店係要轉lift🤭部lift都幾快,上左118樓有少少耳水不平衡🤭🤭入到去酒吧係有室內同室外,室內係紫色黑色為主係幾grand 🤔但係我個人覺得裝修比較老派🤣去到室外只有吧枱既窗口位置可以望到海景,其他就係sofa 位,但一大班人傾偈會有啲唔舒服,中間係一張大既矮圓枱隔住🤣另外有一個可以睇到海景嘅corner打卡嘅窗口位置🌉,係可以坐到10個人左右(估計)但係有$3000低消,個人覺得都唔算好貴,約晒成班朋友上去都OK 㗎🤣(Btw 女廁真係要去一去好靚🤣🤣但得兩格)🧠回頭指數:7️⃣🧏🏻♀️打卡港女:9️⃣🌬冷氣溫度:8️⃣🚽廁所評價:🔟🧾性價比呢:7️⃣
▫️Cocktail $160-170
🔹好飽評語
(Btw 女廁真係要去一去好靚🤣🤣但得兩格)
🧠回頭指數:7️⃣
🧏🏻♀️打卡港女:9️⃣