餐廳: Hooman by the Sea (西九龍文化區)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2020-03-14 146 瀏覽
西九近年多咗好多餐廳 有唔少人假日都會嚟放狗或者家庭樂♥️海邊好多餐廳 今次揀左hooman🌊 由於餐廳滿座所以決定外賣坐係海邊度飲 感覺更加chill~-🔸Iced Honey Lime Black Tea $48🔸🔸Strawberry Frappuccino $68🔸賣相非常吸睛嘅飲品 飲筒穿起咗一個冬甩 好上鏡📸(因為想打卡所以叫呢杯🤣)雖然佢話係Frappuccino但係我個人覺得更加似士多啤梨奶昔🤭 飲落唔會太甜飲完杯奶昔諗住試吓個冬甩我食左一啖真係面色都變埋 舊冬甩係巨巨巨難食😶如果大家想打卡嘅話佢賣相的確係好吸引 但如果係為咗想食佢嘅冬甩就可免啦🤣-飲品來講定價略高 但係望住咁靚嘅海 都值嘅✔️因為當日食咗嘢所以無試到佢嘅小食下次一定會嚟試吓佢哋signature嘅薯圈同埋熱狗🤤
西九近年多咗好多餐廳 有唔少人假日都會嚟放狗或者家庭樂♥️
海邊好多餐廳 今次揀左hooman🌊
由於餐廳滿座所以決定外賣坐係海邊度飲 感覺更加chill~
🔸Strawberry Frappuccino $68🔸
賣相非常吸睛嘅飲品 飲筒穿起咗一個冬甩 好上鏡📸
(因為想打卡所以叫呢杯🤣)
飲完杯奶昔諗住試吓個冬甩
我食左一啖真係面色都變埋 舊冬甩係巨巨巨難食😶