2022-10-09
今次book咗慶祝 之前經過見到好似唔錯 又係k11 Musea入面 質素應該唔會太差 點知⋯成個體驗係超非所值🚁🚁🚁〰️環境方面 坐位好迫 枱都好細張 我哋叫咗刺身拼盤都已經無位放其他野食 食物方面唔算好高質素 性價比好低 服務也是☹️本身👦🏻提前打電話想甜品加字 員工話無問題 叫一款甜品就可以 最後⋯個甜品係乜字都無😅⋯真係好扣分 完全破壞咗心情💔▪️海陽極尚壽司盛盒(二十二貫) $888Openrice 見到人哋成個盒好靚 幾適合打卡就一於試一試 睇相都會發現入面有啲壽司係唔值咁貴 例如牛油果小卷 玉子蛋 魷魚⋯唔係唔好食 但係就覺得成千蚊既盛盒 竟然比舊蛋我🤣〰️壽司相對都比較細舊 飯醋稍為多咗啲 偏酸🤔值得一提係拖羅的確幾好味 油脂分布平均 入口即融 好香〰️其他就中規中矩 唔係好對得起個價錢🤔▪️極上刺身盛(六點) $398刺身都係正正常堂 帶子係最好食 好鮮甜 另外隻蝦會唔會太細隻🤣??真係同一個價錢 出面更多選擇▪️日本靜岡蜜瓜配和菓子 $128Um…本身👦🏻係為咗比個小驚喜我 所以先會嗌 後來佢先話我知 原本突登打電話order加字句 但員工應該唔記得咗😅⋯我仲問佢嗌黎做咩 一舊蜜
▪️海陽極尚壽司盛盒(二十二貫) $888
▪️極上刺身盛(六點) $398
▪️日本靜岡蜜瓜配和菓子 $128
Um…本身👦🏻係為咗比個小驚喜我 所以先會嗌 後來佢先話我知 原本突登打電話order加字句 但員工應該唔記得咗😅⋯我仲問佢嗌黎做咩 一舊蜜瓜😂味道無乜特別 唔係特別甜 和菓子也平平無奇〰️
明白係K11 Musea入面 價錢係會偏高 所以客人期望都會提升 很正常吧😬但可惜無論食物同服務都不似預期〰️聽聞K11 Musea 一樓餐廳係比較普通 我仲諗緊下次好無試佢隔離個間 同公司 係食半自助餐的🤔