2024-09-04 521 瀏覽
之前已經黎過一次,佢嘅海鲜火鍋放題cp值非常高😜,令我印象好深刻,所以今次特登同朋友黎多次😋~放題唔同時段唔同收費☺️,5點入座$368,7點前離座甚至係$298咋,而其餘時段都只係$398,好抵嫁😎!加廿蚊仲可以任飲飲品添😁!宜家做緊活動,like店舖社交平台就會送碟刺身🤩,刺身都唔細碟,幾新鮮,完全冇雪藏味😚!🌟門鱔連骨炸魚皮店員一開始就上左碟炸魚皮作餐前小食,香脆可口😆!🌟時令燉湯燉湯味道好鮮甜濃郁,一飲就知係真材實料🤭!🌟特色雞煲有幾款雞煲可以揀,我地就揀左泰式酸辣雞煲😃,味道酸酸辣辣,好開胃🥰!雞件都嫰滑,唔鞋口🤤~🌟特色湯底我地揀左海鮮湯底,味道頗清甜,唔會蓋住食物本身嘅味🙂~🌟手切安格斯牛肉牛肉充滿雪花,肉味濃郁,大推😝!🌟新升級霸王海鮮盤放題已經包左一個海鮮盤😍,入面有各種海鮮包括:澳州龍蝦,大虎蝦,聖子,大元貝,奄仔蟹同埋鮑魚🤭!全部海鮮都超新鮮!澳州龍蝦仲好厚肉,肉質爽口彈牙😎~而大虎蝦真係好大隻🤪!奄仔蟹質素亦非常高,滿滿蟹黃蟹膏,鮮味十足😆!🌟任食海鮮&火鍋配料如果食完個海鮮拼盤,覺得唔夠喉,都唔緊要嫁😉~呢度仲有鮑魚,蟶子,蝦,蟹,白鱔片,龍躉片等等海鮮,可以任

🌟門鱔連骨炸魚皮

店員一開始就上左碟炸魚皮作餐前小食,香脆可口😆!

🌟時令燉湯

燉湯味道好鮮甜濃郁,一飲就知係真材實料🤭!

🌟特色雞煲

🌟特色湯底

我地揀左海鮮湯底,味道頗清甜,唔會蓋住食物本身嘅味🙂~

🌟手切安格斯牛肉

牛肉充滿雪花,肉味濃郁,大推😝!

🌟新升級霸王海鮮盤

🌟任食海鮮&火鍋配料

如果食完個海鮮拼盤,覺得唔夠喉,都唔緊要嫁😉~呢度仲有鮑魚,蟶子,蝦,蟹,白鱔片,龍躉片等等海鮮,可以任點任食😏!雖然係放題,但所有海鮮嘅質素都唔馬虎,肉質飽滿,鮮甜味美!淨食海鮮都回本啦😜!

除左海鮮,呢度仲可以任食牛肉,雞肉,豬肉,蔬菜,雲吞,水餃等等嘅火鍋配料😊,款式超豐富,食都食唔曬☺️!