餐廳: 蟹仙海鮮蒸碢大公館
資訊:

鍾意食海鮮嘅我 呢一間餐廳真係發掘到嘅珍寶呀 因為全部海鮮都係老闆每日直接揀選 運送過嚟 全部都係稀有品種 外國直接進口 同出面街嘅海鮮爭好遠 比較鮮甜味美同品種都好特別今日食咗個有十款食物嘅$499蚊專貴海鮮套餐真係包羅萬有馬上嚟一場海鮮嘅盛宴 每一樣嘢都要蒸嘅 但係細心嘅服務令每一種海鮮都表現出出佢哋應有嘅味道野生膏仔蟹 超級多蟹膏好鮮甜日本深海石斑一夜干深海石斑肉好彈牙海水味重野生琵琶龍蝦好大隻好多蝦膏蝦味好重肉好彈牙台灣九孔鮑魚係我嘅至愛非常之新鮮好彈牙 真係夠曬高級矜貴日本野生大赤蝦好多蝦膏蝦肉好大隻大西洋野生青口連埋啲海草喺裏面夠曬新鮮啦野生日本深海白刀貝好大粒啖啖肉非常鮮甜黃金翡翠螺呢個好少食好特別韓國釜山珍珠蠔好鮮甜好味濃郁有機蔬菜籃夠曬健康粟米好清甜共十款最尾仲有免費送嘅椰汁官燕做甜品食海鮮我一定會嚟呢一間 真係高質素服務有好座位坐得又舒服點又近地鐵站一個月總會呢一兩次幫襯

今日食咗個有十款食物嘅
$499蚊專貴海鮮套餐