餐廳: 聚來車仔麵
資訊:

呢間車仔麵,都多選擇,而且都幾好味wo😀👍🏻👍🏻通常叫4 餸車仔麵$52~.揀了咖哩魚蛋,豬皮,蘿蔔,雞中翼配沙嗲汁+米線小辣的話,就多了相中匙羹上的那個醬😁另外見佢都有加左d 蒜蓉醬個湯底到。。令整個麵增添香味同特色😁👍🏻.雞中翼,雞翼尖,蘿蔔,冬菇呢次揀左咖哩汁~其實都唔錯,不過個人覺得沙嗲汁好味d,惹味d 同濃d🤣😁.朋友揀的餃子油麵。。個鯪魚餅都好味啊😋😋👍🏻.爆漿阿華田西多士 $38好味度:⭐️⭐️見好多人叫呢個西多士,於是試下~麻麻地😂😂😂雖然視覺上見到會 "哇"一聲~ 因為佢浪浪下。。但其實只係將西多士上面壓扁,之後淋上沖好的阿華田水落去~所以切開果陣唔係入面爆漿,另外阿華田水會令西多淋淋地😂😂(浸完的麵包😂)同我起其他地方食果d 爆漿西多士好唔同~呢個唔係真係爆漿🤣😑😑.所以都係覺得佢ge 車仔麵比較出色😁
呢間車仔麵,都多選擇,而且都幾好味wo😀👍🏻👍🏻
通常叫4 餸車仔麵$52~
揀了咖哩魚蛋,豬皮,蘿蔔,雞中翼
配沙嗲汁+米線
小辣的話,就多了相中匙羹上的那個醬😁

雞中翼,雞翼尖,蘿蔔,冬菇
呢次揀左咖哩汁~
其實都唔錯,不過個人覺得沙嗲汁好味d,惹味d 同濃d🤣😁

朋友揀的餃子油麵。。
個鯪魚餅都好味啊😋😋👍🏻

爆漿阿華田西多士 $38
好味度:⭐️⭐️
見好多人叫呢個西多士,於是試下~麻麻地😂😂😂
爆醬阿華問西多士

所以都係覺得佢ge 車仔麵比較出色😁