2019-09-22 404 瀏覽
今次帶母親大人黎食Omakase! 呢個就特別啦,佢係多國crossover 嘅中,日,泰等等 嘅烹調方法去做每一碟食物!店內環境,都幾大架!有包廂都有普通枱!開飯啦⋯⋯頭盤 凍食為主!呢個汁煮花螺!個汁比較甜係用木魚同昆布煮成嘅上面再放幾條紫菜呢個係蕃茄仔,但佢係用一種果汁浸過所以食落去冇蕃茄味,食落似係莓味!甜甜地西柚萵筍豆腐,食落去西柚唔會苦同萵筍比較夾日式代表當然有刺身,呢個象拔蚌好新鮮!流心蛋,上面有d椒鹽調味!藥膳鮑魚,呢個好入味,因為佢係浸咗成晚藥膳再放入雪櫃然後拎出黎凍食,而且食用方便!已經幫我地切好細細舊!食落唔會硬好入味而d雞好嫩滑蓮花形嘅津白!好考刀功,因為佢每一片葉都係連住的,而個汁係精華!餚咗好耐烏絲雞椰子粟米湯超清甜,又下火!大愛呢個仲要冇味精!最後係蒜蓉大蝦飯!d蝦好爽口d 飯一粒粒的唔會爛飯咁!正!最後甜品係芝麻雪糕!正常水準!呢間可以推一推,食物比較有特式!
店內環境,都幾大架!有包廂都有普通枱!

甜甜地西柚萵筍豆腐,食落去西柚唔會苦同萵筍比較夾日式代表

當然有刺身,呢個象拔蚌好新鮮!

流心蛋,上面有d椒鹽調味!

好入味

而d雞好嫩

烏絲雞椰子粟米湯超清甜,又下火!大愛呢個仲要冇味精!
最後係蒜蓉大蝦飯!d蝦好爽口d 飯一粒粒的唔會爛飯咁!正!
最後甜品係芝麻雪糕!正常水準!
呢間可以推一推,食物比較有特式!