Happy Moon Cake Festival is Coming💛💚🖤🥳💫..時間很快。。仲有2個月就又到中秋節喇🌕💫。一個人月2團圓既日子,又點少得吃月餅呢,而我人愈大,真係愈喜歡吃傳統食品,令節日更有儀式感❣️。今個中秋佳節,一早比 #皇玥 吸引左😍,因為知道佢又推出左幾款新口味月餅啊啊啊。而且全新包裝,好Sharp 又 Elegant💕,食完可以當首飾盒,感覺大方又高貴🥰。全新 ll (低糖奶黃 + 低糖芝麻) + ll。全新#低糖月餅,用上麥芽糖醇,減糖效果又不失甜度,感覺更健康但又能保持口感軟滑。#流心月餅 奶皇💛流心效果很讚;綠茶💚 茶香醇厚;芝麻🖤 香味濃郁,3款各具特色,亦同樣滿有牛油香,難怪係大熱之選。你今年又開始準備未❓ 一起分享中秋節日喜悅吧💕。..

全新 l[低糖經典雙輝月餅]l (低糖奶黃 + 低糖芝麻) + l[低糖綠茶月餅]l。全新#低糖月餅,用上麥芽糖醇,減糖效果又不失甜度,感覺更健康但又能保持口感軟滑。#流心月餅 奶皇💛流心效果很讚;綠茶💚 茶香醇厚;芝麻🖤 香味濃郁,3款各具特色,亦同樣滿有牛油香,難怪係大熱之選。

你今年又開始準備未❓ 一起分享中秋節日喜悅吧💕。