2021-11-10
星期日下午去,排隊唔算排好耐,15分鐘左右,環境真係幾靚,有室內同室外,室外應該可以帶狗仔一齊。望一望餐牌,以為打卡店定價會高d,我又覺得唔係,仲幾抵食,食物range由88到148,價錢已包餐湯同飲品($28以下)其實性價比唔錯。首先佢會黎餐湯先,忌廉蘑菇湯,幾滑,都算濃,幾好飲。主菜我地叫左法式忌廉野菌雞肉芝士班戟卷-$88(3/5)個班戟皮係好食既,厚薄均勻,一d都唔粉,芝士味唔算濃,雞肉份量可以多反小小,野菌忌廉味夠既,不過就唔算好特別。然後係香煎帆立貝配和風鰻魚汁扁意粉-$98(3.5/5) 個鰻魚汁意粉再有木魚碎其實就咁都已經好好味,仲有3粒都唔算細既帆立貝,佢煎得都香既,無雪味,份量岩岩好。之後就係焗加拿大豬肉眼配西梅黑醋汁-$108(3.5/5) 肉質唔會韌,末去到入口即溶但易入口,配西梅黑醋酸酸地,幾開胃,加埋薯蓉一定夠飽。仲叫左3杯飲品,香蕉朱古力奶昔,唔算好甜,接受到。士多啤梨藍莓奶昔,偏酸,愛酸人士可試。仲有熱朱古力,有拉花,普通朱古力。最係就叫左甜品,因為有朋友生日所以order時同職員講加happy birthday ,佢地都好樂意。總結:環境真係幾靚,食物
總結:環境真係幾靚,食物質素cafe 黎講算係咁,甚至比想像中好。價錢定價唔高,服務態度又好好,職員仲會主動問洗唔洗幫手影相,姨到係假日好去處,有下次。