餐廳: 永年士多 (香港逸東酒店)
資訊:

2024-08-18 99 瀏覽
✨今日特登同朋友嚟佐敦分店,因為比呢度個打卡位吸引左😍✨收銀旁邊嘅佈置係幾十年前嘅街邊木搭車仔,仲有木枱同木凳,向現場打完卡再放上社交平台仲可以得到明信片同埋優惠券添。✨呢度點餐係用QR code掃描,然後再去收銀度俾錢再等號碼取餐。😋咖喱小辣招牌面麵轉米粉,入面有豬腸,豬紅蘿蔔同魚蛋,共$60。😋微麻辣自選三餸麵轉河粉,有豬腸、豬紅、蘿蔔再另加牛柏葉、冬菇、蜂巢豆腐,共$79。✨車仔麵真係食得多,永年我都係我食過最多餸既,每款送都起碼有五件。又揀唔同既辣度,我碗多餸麵叫咗微麻辣,但比我想像中仲要辣🌶️,豬紅、豬腸同蘿蔔既配搭真係一流,蘿蔔超入味,豬腸又可以揀肥腸、瘦腸、豬腸,牛柏葉好爽,魚蛋係用陳皮魚蛋,陳皮味好香。😋兩個人揀咗三款小食,滷水雞翼,腐乳通菜多醬,同煉奶多士,三款小食都好好味😋😋特飲跟餐有優惠$15。白桃多多真係有啲粒粒白桃肉,士多啤梨多多🍓亦都有大大粒士多啤梨乾果,食完辣汁麵飲好爽👍🏼#廟街 #油麻地警局 #油麻地
✨今日特登同朋友嚟佐敦分店,因為比呢度個打卡位吸引左😍

#廟街 #油麻地警局 #油麻地

2024-08-17
10 分鐘 (堂食)