2024-06-24 154 瀏覽
🪩港式懷舊情懷🪩-老媽子有飯局 得我同老竇🥸去揾食 靈機一觸 我帶佢去咗間懷舊風餐廳 等佢重温年青時光😜-🥩雜扒配薯菜 $201細細個去鋸扒 首選大件夾抵食嘅鐵板雜扒 老竇照板煮碗嚟一客 材料大堆頭 有魚柳有扒 再加煙肉🥓煎蛋🍳同司華力腸 想再飽啲可以跟白飯🍚/意粉🍝 signature moment係席前倒醬汁用白色餐巾🧻擋煙嗰種儀式感🥳 煙霧迷漫加上鐵板發出嘅吱吱聲 餐廳不停播放懷舊金曲 老竇都唔知幾好mood😆😆-🦐燒紐西蘭羊扒拼虎蝦配炸椰菜花 $168🍮朱古力心太軟晚餐surf and turf食材組合配椰菜花 貼近年青人對生酮飲食嘅要求🤩 跟餐甜品竟然係心太軟👏 流心效果唔錯 温潤柔軟又夠甜度-🍨西班牙咖啡 +$17🍨黑牛 +$17-📍 Chiba 吃扒旺角豉油街108地舖 #旺角美食 #香港美食 #香港必食 #香港探店 #香港打卡 #香港旅遊 #香港必喝 #旺角探店 #香港打卡 #香港好去處 #旺角推薦食品
🪩港式懷舊情懷🪩

🥩雜扒配薯菜 $201