2023-06-22 39 瀏覽
💥港日Fusion 居酒屋🏮📍秋香|屯門📍人均消費 $ 2 X X#CL屯門 #CL四圍食 ⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️⚪️睇完朋友證婚,有人提議去屯門婚姻登記處後邊既@toautumn88 🏮環境好Chill,主打煲仔飯、名物料理、串燒、炸物等😝 一入門口就見到呢句「別人笑我太瘋癲我笑他人看不穿」🙉睇過周星馳嘅戲都唔會唔識😂玩味十足,位置雖然唔多,但都闊落鬆動,整間餐廳復古感十足,岩哂打卡🍴CHILL住食LUNCH SET🍽️ 有幾款都想食但係諗住試咗大家都推介嘅煲仔飯先🥘套餐包咗前菜🥙餐湯🥣汽水🥤😏前菜係沙律好開胃,餐湯係蜆肉麵豉湯,有四隻蜆㗎😎野飲我地叫左雪碧同橙汁,夠哂凍🥂💟 玉子蟹肉蟹膏蟹柳大混戰煲仔飯$ 1 9 8原來大混戰即係飯面放上蟹柳,然後飯底係用珍珠米加上蟹肉蟹膏同南瓜一齊煮成🥰非常鮮甜可口,每口都係蟹膏味,最後仲食到啖啖飯焦🍙 無懈可擊💖💟 真牛舌心煲仔飯 $ 2 0 8呢煲熱辣辣好有穫氣👍🏻真材實料有大量牛舌心👅 牛舌芯口感軟嫩爽口,多汁又有嚼勁,係成條牛舌入面最高級嘅部位👻🤟🏻不負責任點評好味道🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑性價比🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌘🌑🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑(十粒為
💥港日Fusion 居酒屋🏮

📍秋香|屯門