2023-05-04
📍香港📍元朗📍大滾友火鍋📍元朗鳳攸南街9號好順利大廈一座地下G4-G5號舖📍星期一至日 12:00~01:00🦄 花膠雞湯鍋 (半隻)🦄 評分: 7/10半隻雞既份量都好多,適合三個人或以上,否則一定食唔晒浪費。花膠既份量都好大方,我食極都有😂😂 湯幾好飲不過感覺系有少少味精個種令你愈飲愈想飲。基本上食完雞同花膠再飲埋湯,我已經飽。配料真係唔使叫咁多!🦄 海鮮拼盤🦄 評分: 2/10呢幾款海鮮真心唔值呢個價錢,2分系個擺盤同魚&蝦可接受。鮑魚唔新鮮仲有陣怪味,聖子洗得唔夠乾淨,某啲蜆有沙。不推介。#foodieschu元朗 #foodieschu打邊爐~~~~~~~~~~~~~~~#hkfoodblogger #foodblogger #hongkong #hongkongfoodie #foodies #foodie #food #seafood #beef #打邊爐 #花膠 #湯 #雞 #chicken #大滾友 #大滾友火鍋
📍大滾友火鍋
📍元朗鳳攸南街9號好順利大廈一座地下G4-G5號舖
📍星期一至日 12:00~01:00
🦄 花膠雞湯鍋 (半隻)
🦄 評分: 7/10
🦄 海鮮拼盤
🦄 評分: 2/10
#foodieschu元朗 #foodieschu打邊爐
~~~~~~~~~~~~~~~