2021-06-23 660 瀏覽
【第一個open rice評語就送俾Foodo你了!】今日落住滂沱大雨🌧🌧看著蘋果日報即將結業的新聞,心情不太好😞/之前一直bookmark了Foodo,今日難得有時間黎試一試!對門有啲重,樓面姨姨一見到就急急忙幫手開門xdd聽聞Foodo的手製義大利麵很吸引,所以第一次食就揀左黎食😋上菜時,佢哋都好好咁提醒我要趁熱攪勻隻蛋。義大利麵有嚼頭,用叉捲起時掛住啲忌廉汁,味道配合相宜~個忌廉汁味道唔係話好濃,食入口好舒服。自家製醃肉味道好好,唔會太鹹,坊間一般用現成煙肉,同呢個醃肉簡直冇得比。/(P.S樓面姨姨超nice!俾人好溫暖嘅感覺❤️謝謝你❤️希望你見到呢個評語啦haha 一開始見到成個樓面得佢一個,仲擔心佢會好辛苦哈哈,不過後來喺廚房嘅哥哥都有出嚟幫手🤣)
【第一個open rice評語就送俾Foodo你了!】

對門有啲重,樓面姨姨一見到就急急忙幫手開門xdd
忌廉汁自家製醃肉及日本生雞蛋配手製闊麵
上菜時,佢哋都好好咁提醒我要趁熱攪勻隻蛋。
2021-06-23
忌廉汁自家製醃肉及日本生雞蛋配手製闊麵