2018-07-21
約咗幾個同學仔互相指導溫書幾個鐘,發現有不明既聲響個肚響到呢立即係附近搵間就腳既餐廳, 潮味苑入到去立即叫咗碗四寶河快靚正,share食醫咗肚先,再慢慢等其他小菜門口就見到咁多鹵水野,唔食都對唔住自己, 就叫個細既鹵水, 再睇個餐牌有個好特別既 - 三絲炒魚麵,可能我出街食飯比較少,魚麵可以炒,我地就試試,大致上方向有晒,落單!唔該,姐姐!姐姐落單後,提意我地食返個菜,飲食平衡啲,好啦,叫個方魚芥蘭四寶河 - 個河好滑溜, 滑到直入喉嚨鹵水拼盤(細) - 嘩!黎到一望之下,無十樣都有八樣,每樣試一舊都飽飽每樣鹵水都好入味方魚芥蘭 - 對我地黎啲要飲食平衡,黎個方魚芥蘭非常好食,個方魚同芥蘭大家都搶住黎食,鮮甜爽脆,姐姐一啲都無介紹錯三絲炒魚麵 - 最期待既魚麵黎啦,頭兩樣賣相都好靚,但黎個試下味先,,入口好QQ,味道唔太濃味,濕濕地好好食食完好似個肚仲差啲咁,問下姐姐有乜好介紹下(話晒姐姐介紹咗個咁正既方魚芥蘭)姐姐話食個甜品啦,綠豆爽!唔錯架! 我地已經聽晒姐姐話,每人一個呀,唔該!甜甜既綠豆爽,剛剛填飽最後既位置,姐姐真係比個叻你
立即係附近搵間就腳既餐廳, 潮味苑