2022-12-15 45 瀏覽
最近去大圍周邊做野,行過附近都見到呢間鋪入面裝飾好溫馨甘,外面滴菜單又可愛又吸引,一睇就覺得係好好食既私房菜甘。難得有早收,一於帶朋友過來食飯傾計。入到去好溫馨,呢度滴裝修非常適合打卡。我地叫左2個套餐,總體來說係非常抵食了,有正餐有小食仲有野飲。醬汁豚肉飯滴豚肉肥瘦相間,焦香得來又易咬開,搭配番茄醬加芝士醬,竟然五覺得膩。滿滿一大碗飯肯定夠曬飽。朋友叫左個炒意粉,講真,呢度既出品真係五會令人失望,首先分量夠曬十足。炒意粉有少少辣,辣得來又夠爽,加上牛肉又嫩口,正!我地選擇左雞肉同豬頸肉的小食。距既串燒食落五幹,燒得夠香口又夠味值得一提係杯野飲,雖然係梳打,但係顏色搭配好靚,真係好適合打卡,飲落味道剛剛好。另外,店主服務態度很好,人也很nice,簡直係晚飯首選。
另外,店主服務態度很好,人也很nice,簡直係晚飯首選。