2024-02-05 24 瀏覽
呢間有啲似Party Room版嘅Cafe,統一用上黑白格仔紋嘅枱布🏁,有少少復古美式風格,仲有天竺鼠🐹店長,成間餐廳俾人好溫馨嘅感覺!裏面全部都係梳化位置,仲有超多款board game,有得食又有得玩,啱晒re u或者搞gathering!-——————————————🍤◖千島海鮮窩夫薄餅◗ $118窩夫薄餅幾夠gimmick,用咗格仔餅🧇,上面塗上千島醬再放上啲海鮮,幾過癮幾得意!🍔◖5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條◗ $148黑椒手打牛肉圓轆轆大大嚿,放上事先搽咗牛油,烘焗過嚟嘅漢堡包上面,好厚一啖一定咬唔晒!個漢堡包烘得好香脆,有少少豬仔包嘅感覺;薯條同樣炸得超脆,加咗啲香草胡椒,又幾好食!🍰◖奶茶蛋糕◗ +$28Lunch加$28就可以有多一件蛋糕切餅,呢個奶茶蛋糕用咗伯爵茶底,茶味幾香,細細件,食完都唔會太甜膩~🍓◖Strawberry Mocha◗ +$4見到佢Macha都有好多口味可以揀,試咗士多啤梨味,飲落又唔會伏,朱古力咖啡再加上少少士多啤梨果肉,飲落都冇咩違和感🤣☕️◖Cappuccino◗ +$4佢個奶泡打得幾厚,咖啡口感幾順滑,味道就正常~🌟Encore指數:8
-——————————————
🍤◖千島海鮮窩夫薄餅◗ $118

🍔◖5%黑椒手打牛肉芝士漢堡配薯條◗ $148

🍰◖奶茶蛋糕◗ +$28

🍓◖Strawberry Mocha◗ +$4

☕️◖Cappuccino◗ +$4
佢個奶泡打得幾厚,咖啡口感幾順滑,味道就正常~

🌟Encore指數:8.4/10