2022-08-29
依間位於佐敦隱世小店 如果唔係朋友帶我嚟都唔知有間咁出色嘅餐廳 😍小店經營除咗出名食火鍋雞煲之外 亦都有好多特色小菜 🧆味道十分出色 👍🏻仲要係收凌晨1:30🕐簡直係宵夜自選 🌙推介推介👍🏻👍🏻❤️當然叫咗佢個🌟招牌菜自家製黃酒客家🐔雞煲 有得選擇半隻雞或全隻 我哋叫咗全隻🤭$238個鍋另外仲會送一份新鮮時菜 🥬一上到枱非常之濃郁嘅酒香味 😛😛雞嘅份量好多之餘亦都非常之入味 唔使另外點辣椒豉油都已經好足夠 朋友飲湯都飲到面紅晒😳🥩極品本地手切肥牛 $238 大份 食火鍋點可以冇肥牛呢 ☺️牛肉啲雪花紋好多 牛香味重而且刀工都切得好好 👍🏻👍🏻椒鹽粟米 🌽 依個小菜真係第一次食 炸得非常香口再配埋啲炸蒜重口味😆得尼都唔會過咸 炸完之後粟米裏面亦都仲非常Juice多汁 口感豐富 佐酒小菜之選🤤🍻🍺