2024-10-05 103 瀏覽
第一次同老公嚟里木呢度食,餐廳位於尖沙咀,一嚟到呢度就見到好多人排隊,不過唔使等好耐就可以入座。餐廳入面好有日式風格嘅裝潢,環境優雅,營造咗輕鬆嘅氛圍。我哋點咗「商務二人前鐵板燒」,喺咁美好嘅環境下享用午餐,真係非常舒適同享受。其中「澳洲龍蝦」最印象深刻,龍蝦肉份量十足,鮮甜可口,口感無可挑剔嘅好食,食落去令人感到心曠神怡。之後仲食咗「和牛薄燒」,和牛味道十分濃郁,口感十分彈牙,好有嚼勁,熟度啱啱好,非常好食。然後食咗「甘鯛」,鮮嫩嘅魚肉搭配特製醬汁簡直係完美口感,每一口都好滋味。最後嚟碗「魚湯」,湯底充滿咗鮮味,好似係費時幾個鐘熬製嘅,飲落去清爽可口,好味。好推介大家一定要試吓!