2019-10-29
今晚用app優惠book左呢間係堅尼地城站附近既shoreditch同男朋友慶祝生日Menu除左甜品.飲品之外 其他野食都有相對既折扣原隻波士頓龍蝦 手切粗薯條 ($398)隻龍蝦都唔算細隻 兩邊嘅龍蝦肉都好有肉地好彈牙 個汁好惹味 食落好juicy 不得不提既係d薯條真係超好食 應該係即叫即炸 食落先會咁香脆烤鱈魚及元貝 ($298)賣相幾討好 雖然我到而家都未摸索到中間個塊黑色片係咩黎 份量黎講就真係少左d 只有一小塊鱈魚同一粒既元貝 蘆筍就有2大條 好彩塊魚煎到金黃色又香口 食落又夠鮮味先覺得抵番少少拖肥布丁 雲呢拿雪糕 ($98)呢個係職員推介既 係英國傳統既甜品 原本就咁睇個名真係以為係布丁 但其實係質感立痴痴嘅拖肥蛋糕 都算係偏甜 但係係我可以接受嘅範圍之內 加埋雲呢拿雪糕都幾好食之前見到好多食評都話侍應嘅服務態度差 令到我都有少少卻步 不過最後都係因為睇中呢間餐廳個scene 所以book左 我今次既體驗就覺得唔錯 d侍應都好helpful又推介野食又主動幫我地影相 真係加晒分
Menu
除左甜品.飲品之外 其他野食都有相對既折扣
原隻波士頓龍蝦 手切粗薯條 ($398)
烤鱈魚及元貝 ($298)
拖肥布丁 雲呢拿雪糕 ($98)