周末帶啤啤🐶出街,遇上這滿有藝術氣息,兩層樓高的酒吧餐廳。 牆上壁畫由本地陶藝家繪畫,加上悠閑的藤椅,感覺份外chill 而家最近部分精選食物,每日 4-8 pm (除星期五),仲可享半價優惠🤩 好抵飲抵食😋先來兩款半傾小食,包括小食拼盤,及焗肉醬芝士大蘑菇 拼盤有洋蔥圈、炸雞翼、煙肉腸、及炸芝士條,每樣都好香口,佐酒一流🍺🍹,煙肉腸外脆內軟,炸芝士酥脆仲會拉絲。大蘑菇厚肉多汁,上佈滿肉醬及半溶芝士🧀️,食落好惹味見到迷你漢堡拼盤🍔,豐富得來,迷你漢堡好精緻,麵包鬆軟,漢堡肉夠juicy,另外還有雞柳漢堡,醬汁滿滿的。 下層仲有酥脆的薯格至於Cocktail, 調酒師就推介Dawn ,好像日落的顏色,有Gin、蛋酒、百香果酒、西柚及檸檬汁,味道都幾清新,而且好易入口,配上奪目的裝飾,必點之選

周末帶啤啤🐶出街,遇上這滿有藝術氣息,

先來兩款半傾小食,包括小食拼盤,及
小食拼盤

大蘑菇厚肉多汁,上佈滿肉醬及半溶芝士🧀️,食落好惹味

Dawn
Dawn