2025-01-03 116 瀏覽
DeepSea 石榴特飲呢款包含住石榴汁、梳打、七喜,顏色出到嚟都幾靚,仲有支口可愛嘅小貓匙羹係側邊,打卡一流!1人餐精選餐湯今次佢嘅精選餐湯係三文魚,三文魚份量唔少,仲有啲魚片同洋蔥,飲落魚味都幾多都唔錯~什菜沙律🥗佢嘅沙律用咗酸酸甜甜嘅醋,到成個胃口都開晒🙌🏻生蠔2隻佢嘅人餐飽咗兩隻生蠔,兩款唔同嘅生蠔,店員好細心咁提醒我哋邊款要食先,有淡味食到濃味(。・ω・。)ノ特別要讚佢嘅生蠔說得非常之夠凍,保持住蠔嘅新鮮🩷🩷仲要呢排聽好多關於生蠔嘅食物中毒新聞,本身有少少擔心,但係食落反而有驚喜!乾淨得來又新鮮❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥牛油煎大蝦2隻兩隻大蝦都剪得啱啱熟,蝦肉非常彈牙👍👍美國安格斯肉眼肉眼我哋要咗五成熟,不過我哋都想熟少少,店員都好細心咁幫我哋再燒耐少少~變咗做六成熟🤣祝雖然肥高多咗啲啲,但係佢其他部份都味道唔錯,又牛味~特別要讚嘅係佢嘅配菜,佢嘅薯角食得出係自家製,仲有炸鑊嘅蒜片同沙律,食嘅時候有唔同嘅口感🫶🏻

DeepSea 石榴特飲

1人餐
精選餐湯

什菜沙律🥗
佢嘅沙律用咗酸酸甜甜嘅醋,到成個胃口都開晒🙌🏻

生蠔2隻

牛油煎大蝦2隻
兩隻大蝦都剪得啱啱熟,蝦肉非常彈牙👍👍

美國安格斯肉眼